Ingrediënten:
– taco schelpen
– taco kruiden
– veganistisch gehakt
– ui
– knoflook
– zakje verse groente Mexicaanse mix
– kidneybonen
– stukjes ananas
– ijsberg sla
– advocado
– citroensap
– violife geraspte kaas
– olie
– zout
– peper
Bereiden:
Snij de ui in stukjes en doe in pan met wat olie. Voeg de knoflook en vegan gehakt toe en laat even bakken.
Voeg de groentemix toe en roer even om. Daarna de kidney bonen,de stukjes ananas en het zakje met taco kruiden. Roer even om en voeg klein beetje water bij.
laat het mengsel even doorbakken en de vulling is klaar.
Taco schelpen even in de oven volgens de verpakking.
Sla in stukjes snijden.
De avocado schillen en in een kom doen. Bij de kom wat citroensap, zout, peper en knoflook toevoegen. Water toevoegen naar wens hoe dik je de saus wil.
Dit alles met een staafmixer tot mooi gladde saus mixen.
Schelp vullen met eerst wat sla, daarna avocado saus, de vulling en daarop geraspte kaas.