Ingrediënten:

  • Volkorenpasta (biologisch) 
  • 250g cherrytomaatjes
  • Witte ui
  • 70g blikje tomaten puree 
  • potje pesto 
  • 125g rucola 
  1. Kook de volkoren pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de ui in ringen en de cherrytomaatjes doormidden.
  3. Pak een hapjes of wokpan en verwarm een eetlepel olijfolie.
  4. Fruit hier de ui in tot deze glazig is.
  5. voeg vervolgens de cherrytomaatjes toe en bak lichtjes aan.
  6. Voeg de tomatenpuree en een potje pesto toe.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Heb je Italiaanse kruiden in huis? Kun je deze ook nog toevoegen,
  9. Giet de pasta af, laat uitlekken en voeg bij de pesto saus.
  10. Roer goed door elkaar en hij is klaar om te serveren.
  11. Serveer met een handje rucola en voilà!