Panna Cotta
Ingrediënten:
- 250 ml Alpro Op te kloppen slagroom
- 0,5 gram Ager Ager
- 1/2 reep Bonvita Rice milk white reep 100gram
Bereiding:
Breng de slagroom samen met de Agar Ager aan de kook en voeg de stukjes chocolade toe.
Als het gesmolten is, heel even zacht laten doorkoken (1 minuut).
De Panna Cotta in kleine glaasjes o.i.d. doen en laten afkoelen in de koelkast.
Heerlijk met frambozensaus. Het recept hiervan volgt nu.
Frambozensaus
Ingrediënten:
- 250 gram diepvries frambozen (ontdooit)
- sap van halve citroen
- 100 gram geleisuiker
Bereiding:
Doe alle ingrediënten voor de frambozensaus in een pan en breng ze aan de kook. Roer regelmatig door. Laat het mengsel ongeveer 3 minuten doorkoken en giet het dan door een fijne zeef. Duw de frambozenmassa met de bolle kant van een lepel door de zeef zodat de pitjes achterblijven. Laat de saus afkoelen voor gebruik, deze zal dan ook dikker worden