Ingrediënten:

-bladerdeeg
-ui
-paddenstoelenmix (champginons)
-zongedroogde tomaatjes
-prei
-knoflook
-200gr verse spinazie
-500gr (of meer) tofu
-citroensap
-zout/peper

bereiden:

Een springvorm invetten en bekleden met de plakjes deeg

Uitje snipperen en fruiten
Bakje Paddenstoelen mix in plakjes snijden en mee bakken
Stuk of 10 zongedroogde tomaten klein snijden en erdoor doen
Kleine Prei in ringen even mee bakken
2 teentjes Knoflook fijn hakken en erbij
Zo’n 200 gram spinazie erbij. Bakken tot spinazie geslonken is

Blok tofu (geloof dat ik een blok van 500 gram had) met sap van een citroen wat zout en peper en versie basilicum met staafmixer tot een massa mixen

Tofumix mengen met groente mix en over het deeg verdelen.

45 minuten in de oven op 160 (hete lucht)