Ingredienten:

dadels 12 dadels of 200gr
amamdelen 125 gr
kokosolie 2 eetlepels
beetje zout

citroensap van 3 citroenen
maizena 65 gram
rietsuiker 175 gram
kokosmelk 800ml
300gr zachte tofu
kurkuma halve eetlepel
citroenrasp

Bereiden:
Dadels ontpitten en samen met de amandelen, kokosolie en beetje zout in een keukemachine fijn malen.
Dit mengsel in een schaal (vierkant, rechthoek) op bakpapier leggen en aandrukken zodat je een mooie bodem krijgt en wegzetten in de koelkast.
Het sap van de 3 citroenen in een pan doen. Daarbij de maizena, rietsuiker, kokosmelk, tofu, kurkuma en citroenrasp doen.
Al roerend aan de kook brengen en als het gaat koken en dik is geworden in de schaal op de bodem gieten. Deze in de koelkast zetten totdat het opgestijfd is.
Snijd er mooie stukje van.